Онлайн Радио
Събота, Юли 27, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Слушателки на радио Романтика спечелиха лимузина за бала и букет от 101 рози!

В продължение на месец Романтика любовно радио номер 1 в София даде възможност на абитуриентите от випуск 2009 да участват в жребия за две невероятни награди – лимузина осигурена от „Дарлукс” и букет от 101 рози на денонощни бутици за цветя „Здравец”
В продължение на месец Романтика любовно радио номер 1 в София даде възможност на абитуриентите от випуск 2009 да участват в жребия за две невероятни награди – лимузина осигурена от „Дарлукс” и букет от 101 рози на денонощни бутици за цветя „Здравец”.

„Дарлукс” и радио Романтика сбъднаха мечтата на Катрин Владимирова – абитуриентка от 151-во Национално СОУ „София”. Щастливата късметлийка спечели шанса да блесне на своя абитуриентски бал с луксозна лимузина мини купър с вградено джакузи. Без съмнение тя ще привлече погледите на всички кавалери на бала. Вълнуващото събитие за Катрин ще бъде на 28 май. Целият екип на радио Романтика очаква с нетърпение да я изпрати в пълния й блясък с луксозния подарък от „Дарлукс” и да провери с кого ще влезе в джакузито.

Лора Василева ще бъде абитуриентката с най-голям букет на своя бал. Уникален цветен шедьовър от 101 рози, декориран от денонощни бутици за цветя „Здравец” е специалната романтична награда за Лора. Възпитаничката на 22-ро СОУ „Г.С.Раковски” ще получи огромния букет в деня на бала си- 26-ти май, лично от собствениците на „Здравец” – Здравка и Валери.

Екипът на радио Романтика пожелава на щастливите абитуриентки да изживеят много романтично своя празник и успешна реализация в живота!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »