Онлайн Радио
Събота, Юли 13, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 
За да можеш да гласуваш за това радио, трябва да се логнеш в сайта.

Радио БерКК-М

Радио БерКК-М

     Идеята за направата на радио, което да покрива територията на Централна Северозападна България идва още през 1994-та година. Първоначално тази идея може да се окачестви по-скоро като едно хрумване, отколкото като бъдещ проект, подлежащ на реализация....Но понякога това е достатъчно! Така се получава и в случая.
     11 юли 1998 г. На честота 102.7 MHz вече няма нечленоразделни шумове, а зазвучава музика... това е и началото на развиващата се медия! В началото програмната схема се състои изцяло от музика. По-късно програмата на радио се излъчва и на честота 92.6 MHz за Монтана и Враца.
Радиостанцията забавлява и информира своите слушатели, с комерсиална музика, допълнена от информационна програма, уникална по рода си. Станцията достигна бързо до всяка възрастова група от региона. Вечните хитове от 80-те, 90-те и горещите песни от днес представят музикалното разнообразие на радиостанцията.   
      През годините на съществуване радио „БерКК-М” се утвърди като една от водещите радиостанции в област Монтана.  Радиостанцията притежава двe ултра модерните студия в гр. Монтана и гр. Берковица, оборудвани с най-новата техника  в радиопроизводството и създадени с много вкус и високо качество на звука.
Радио „БерКК-М” покрива най-голяма територия в Централна Северозападна България. Градовете, който радио „БерКК-М” покрива са: Монтана, Враца, Берковица, Вършец, Лом, Козлодуй, Мездра, Вълчедръм, Бяла Слатина и др. Освен ефирно радиото се предава и по кабел в 19 селища, между които  Бойчиновци, Вършилово, Белослав, Чипровци и други.
 
Карта
(кликнете върху даден маркер за да видите честотата в този град)
Коментари
 1. Анонимен
  19 Ноември 2010, 15:11
  БРАВО НА ЕКИПЪТ НА РАДИО БЕРКК!!!МАЛКО ОСТАНАХТЕ МЕСТНИТЕ РАДИА.УСПЕХ!
 2. Silvi
  25 Август 2009, 16:00
  И него трябва да послушам .
 3. pe6kireva
  11 Юли 2009, 17:40
  и на мен ми харесва
 4. pbizart
  06 Юли 2009, 23:15
  не е зле
 5. deni0587
  30 Юни 2009, 02:04
  hubavo radio :)

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »