Онлайн Радио
Събота, Май 18, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

ЗАЕДНО В БГ ЗВЕЗДИ ЗА ЩАСТИЕ

БГ РАДИО и УНИЦЕФ – с кампания в подкрепа на родителите на малки деца 
БГ РАДИО и УНИЦЕФ обединяват силите си на социално активна медия и водеща организация за правата на децата в благотворителната инициатива БГ звезди за щастие. 
От 12 до 19 ноември новото студио на Любими песни за любими хора на БГ РАДИО ще бъде в ресторант HAPPY в Mall of Sofia. Всяка вечер от 18:00ч. до 20:00ч., водещият Наско Стоянов ще предава вечерното поздравително шоу на БГ РАДИО на живо и в компанията на  известни български звезди. Любимите изпълнители, артисти и журналисти, ангажирани с каузата за подкрепа на семейства и деца в нужда, ще се състезават за вниманието и даренията на слушателите на БГ РАДИО и гостите в ресторант HAPPY. Колко убедителни са в анонсирането на инициативата на УНИЦЕФ - Работилница за родители и как ще провокират присъстващите да се включат в подкрепа на техния отбор с дарения на място, зависи от тяхната артистичност. Всички слушатели на БГ РАДИО, които не могат да присъстват в мобилното студио, могат да участват като изпратят смс на кратък номер 1021(1.20 лв с ДДС) в подкрепа на предпочитаната БГ звезда, която играе за щастие. 
Парите, събрани от смс-и и дарения в седмицата на кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ в ресторант HAPPY, ще се използват за организирането на Работилници за родители – 11 тематично свързани семинара, от които родителите могат безплатно да научат спецификите на развитието и потребностите на малките деца, да обсъждат в група предизвикателствата, с които се сблъскват в  отглеждането на децата си, да споделят своите знания и опит със специалисти и с други родители. 
Кампанията се осъществява с подкрепата на ресторанти Happy Bar & Grill като част от дългосрочното им партньорство с УНИЦЕФ. 

Повече детайли за това кои БГ звезди ще се включат в кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ, както и подробности за самата инициатива – вижте на www.bgradio.bg, www.unicef.bg, www.happy.bg, както и във Фейсбук страницата на БГ звезди за щастие.

 



 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »