Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

“Изчезвам след 60 секунди” – четвърти сезон по радио ENERGY

Голямата награда тази година е Nissan Мicra!
За четвърта поредна година по радио ENERGY стартира супер успешната риалити радио игра “Изчезвам след 60 секунди”. От 15 октомври всеки ще има възможността да се регистрира за участие в уникалната игра с награда Nissan Micra!  
Риалити играта се провежда за четвърти път на територията на България, а желаещите да спечелят, първо се регистрират на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg. В изминалите три сезона на “Изчезвам след 60 секунди” с чисто нов автомобил се сдобиха трима слушатели на радио – от Стара Загора, София и Русе!
Успешно регистриралите трябва да вдигат телефона си всеки път, когато звънне, да имат късмет, да обичат адреналина и да бъдат готови за ...бързи реакции и много бягане! В края на играта, някой от тях ще кара Nissan Micra.Екипът на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който в  понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Благоевград.
След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Nissan Micra на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч. В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже: 

„Nissan Micra е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да оставите всичко настрана, да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите.”

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »