Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Един агент, едно радио

Слушатели на РАДИО 1 стават част от новата мисия на Бонд на www.radio1.bg
Джеймс Бонд по 1, Радио 1

Радио 1 -  радиото, което пуска класическите хитове на няколко десетилетия организира ексклузивна прожекция на новия филм за легендарния агент Джеймс Бонд - филмовата класика на последните няколко десетилетия!  

От днес стартира игра, която може да направи слушателите на Радио 1 зрители на уникалната филмова продукция 007 Координати: Скайфол на частна прожекция в Синема Сити – София. Слушателите могат да спечелят и билети за филма в Синема Сити в Пловдив, Стара Загора, Русе и Бургас, както и специални Бонд награди!  
007 Координати: Скайфол
В новата, 23-та лента за легендарния британски шпионин - „007 Координати: Скайфол” - Даниел Крейг се завръща в ролята на героя на Иън Флеминг - Джеймс Бонд. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание след като я застигат тайни от миналото й. Когато МИ-6 е атакувана, той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план. Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а освен Даниел Крейг, във филма се включват Хавиер Бардем, Беренис Марло, в ролята на момичето на Бонд - Северин, Наоми Харис, Ралф Файнс и Албърт Фини.
Един агент, едно радио
За да станат част от мисията на легендарния Джеймс Бонд, слушателите на Радио 1 трябва да се регистрират на www.radio1.bg и да гласуват за своите любими: агент, играчка, реплика и най-секси момиче на Бонд.

Всеки ден слушатели ще печелят по два билета за прожекциите и специални Бонд-награди. Повече информация на: www.radio1.bg и Радио 1!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »