Онлайн Радио
Вторник, Март 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Captain Jack и DJ SASH! идват за първи път в България за концерта „Обичам 90те”

Ирина Флорин, Камен Воденичаров, Тони, Стоян Михалев и Виктор също ще припомнят най-големите си хитове от 90те на родната публика
Немските звезди Captain Jack и DJ SASH! ще завършат цялостното телепортиране в 90те години като кацнат в България за първи път за концерта „Обичам 90те”. Той ще се проведе на 16 ноември в Зала Фестивална, София. Концертът-парти “Обичам 90те” се организира от Радио ENERGY и Коко Ейджънси.
Световноизвестната немска група Captain Jack и широкопопулярният DJ SASH! се присъединяват към звездната плеяда от изпълнители от 90те в лицето на Dr. Alban, ICE MC, 2 Brothers on The 4th Floor, както и българските музиканти – Ирина Флорин, Тони, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, DJ Marti G, както и диджеите на Брилянтин – DJ Simon и SASH. Всички те ще помогнат на родните фенове на миналото десетилетие да се върнат обратно във времето и да си припомнят техните най-популярни хитове от 90те.  
Dr. Alban е шведски музикант от нигерийски произход, чието истинско име е Албан Нбала. Съкращението д-р пред артистичния му псевдоним всъщност напомня за старта на професионалната му кариера като стоматолог. За да се издържа финансово по време на обучението си за стоматолог, той започва музикалната си кариера като DJ. Dr. Alban добива световна известност с хитовете „Hello, Afrika”, “It’s My Life”, “One Love” и „Born In Afrika”.  
Иън Кембъл, известен с псевдонима си Ice MC, е британски хип-хоп и евроденс изпълнител от ямайски произход. През 1993г. Ice MC започва да работи съвместно с певицата Алексия. Заедно с нея той записва едни от най-успешните си хитове, сред които „Think About The Way“, „It's A Rainy Day“ и „Take Away The Colour“.
2 Brothers on the 4th Floor е холандска евроденс група, създадена от братята Мартин и Боби. Първият им успех е постигнат в началото на 90-те години, когато излиза първият им сингъл „Can't Help Myself“ с вокалистката им и до ден днешен Дезире Клодет. Той ги изстрелва на върха на музикалните класации във всички холандски радиостанции, а по-късно и в цял свят. През 1994 тандемът се завръща с хитовото парче „Never Alone“. Това е също първата песен, в която участва рапарът D-Rock, както и Дезрий. Последвалата песен - „Dreams“ носи на двамата братя световна слава, като песента е на върха на всички евроденс класации.
Световноизвестната немска група Captain Jack е основана в началото на 90те от музикалния продуцент Удо Нибергал. Той създава уникален микс от парти ритми и милитъри-денс музика. Униформата и червената шапка са запазена марка на Captain Jack. Дуетът Брус Лейси и Лора Мартин връщат на музикалната сцена проекта Captain Jack с хитовите си парчета от 90те като „Captain Jack”, “Iko-Iko” и „People Like to Party” преди няколко години, а сега ще зарадват и българските си фенове.
Родните меломани ще имат възможност да чуят на живо за първи път у нас  немския диджей DJ SASH!. Музикантът, роден в малката немска провинция Нидерхаин, никога не е предполагал, че ще покори света с таланта си. Но е факт, че той все още продължава да се реализира изключително успешно като диджей по цял свят, както и да издава авторски албуми. SASH! постига световна известност с песните „Encore un fois”, „Ecoador”, „La Primavera”, които обикаляха върховете на класациите в средата на изминалото десетилетие.
Светът на 90те ще бъде завършен с присъствието на родните музикални величия Ирина Флорин, Тони, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, DJ Marti G, както и диджейте на Брилянтин – DJ Simon и SASH. На сцената на “Обичам 90те” те ще изпълнят най-големите си хитове от това време.
Всеки ден, в рамките на една седмица, Радио ENERGY разкриваше по един от международните изпълнители в ефира си. Петима щастливи слушатели на радиото  получиха двойни билети за концерта-парти “Обичам 90те”.
През целя месец октомври слушателите на Радио ENERGY отново ще могат да спечелят двоен билет за грандиозното парти. В сайта www.RadioENERGY.bg ще има форма за регистрация. Всеки път, когато в ефира прозвучи песен на някой от изпълнителите на концерта, слушателите трябва да се регистрират и да ни кажат коя песен са чули и в колко часа. Всеки ден, двама от регистрираните ще печелят двойни покани за събитието.
Междувременно всеки, който желае, може да се включи в играта на “Обичам 90те” във Facebook. За целта трябва да се снима с тениската-стикер на “Обичам 90те” и да я качи в приложението за конкурса в социалната мрежа. Фенът, събрал най-много лайкове на снимката си, ще спечели незабравимо приключение под формата на екскурзия и концерт в Белгия. Тениските-стикери може да се открият разлепени из София и Пловдив.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »