Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Форте Радио - Приключи конкурса „Най-усмихнато бебе”

Най-усмихнатото бебе на Шумен се казва Михаил. На второ и трето място журито класира снимките на Андреян и Савина. Така приключи конкурса на „Форте” радио и Неонатологичното отделение към МБАЛ – Шумен, в който за три седмици се включиха 320 снимки на усмихнати бебета.
Най-усмихнатото бебе на Шумен се казва Михаил. На второ и трето място журито класира снимките на Андреян и Савина. Така приключи конкурса на „Форте” радио и Неонатологичното отделение към МБАЛ – Шумен, в който за три седмици се включиха 320 снимки на усмихнати бебета. Кампанията започна на 17 септември /”Вяра, надежда и любов”/ във връзка с 30-годишнината на отделението и се превърна в най-усмихнатата надпревара в ефира. В рамките на месец сайта на „Форте” радио е посетен от 8 900 души, като под снимките на бебетата в конкурса са оставени 1 418 коментара.

Журито награди общо 12 участника, а Михаил, Андреян и Савина ще бъдат специалните гости на тържеството на Неонатологичното отделение, които ще опитат да духнат свещичките на празничната торта на 24 октомври. „Форте” радио подари на бебетата големи плюшени играчки. Михаил ще получи и едно от първите издания на книгата „История на моя род” с посвещение от авторката Рада Банялиева и с надеждата, че най-усмихнатото бебе на Шумен ще състави родословното дърво на своето семейство. 


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »