Онлайн Радио
Събота, Февруари 24, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

2 години Z-Rock - рок радиото на България!

На 13 октомври започват големите празници на най-слушаното радио за рок музика в България. Първият подарък, който Z-Rock прави на многохилядната си аудитория, е нова визия на уеб сайта http://zrockbg.com, която ще бъде разкрита точно в 13:13ч. на 13 октомври.
На 13 октомври започват големите празници на най-слушаното радио за рок музика в България.
Първият подарък, който Z-Rock прави на многохилядната си аудитория, е нова визия на уеб сайта http://zrockbg.com, която ще бъде разкрита точно в 13:13ч. на 13 октомври.

Z-Rock ще благодари на всички свои слушатели за двете години, прекарани заедно, като буквално ги засипе с награди в продължение на 3 седмици! Всеки ден по един късметлия ще печели уикенд за двама във Велинград, а на 31 октомври двама щастливци ще получат шанса да видят камили на живо, но не в зоопарка, а на екзотично пътешествие до Тунис с любимия човек.

Радио Z-Rock ще очарова слушателите с интригуващи срещи в ефира с популярни личности като Нешка Робева, Теди Москов и Димитър Цонев. Рок атмосферата в радиото ще ескалира с гостуването на Милена, Щурците и Монолит. В предаването „Hijack Show” акустични шоута, обединени под името „Hijack acoustic”, ще вдигат градуса на настроението с изпълнения на едни от най-добрите български рок групи: Пиф, Остава, БТР и Черно Фередже.

 
Коментари
  1. Анонимен
    10 Октомври 2008, 00:40
    Това е най-рокаджийското радио в България!
    Да ви е честит роженния ден. И всичко най-хубаво !!!

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »