Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио N-Joy и Opel Agila издирват най- големите шопинг маниачки!

Атрактивен автомобил Opel Agila, управляван от чаровната Стефания Колева, ще обикаля по централните търговски улици и пред предварително избран и анонсиран по радио N-Joy шопинг мол. Нашумялата актриса от комедийния сериал „Тя и той” и екипът на “N-Joy Agila” ще се опитат да намерят жената с най-много покупки.
От 14 октомври стартира новата оригинална игра на радио N-Joy и Opel Agila “N-Joy Agila”. Атрактивен автомобил Opel Agila, управляван от чаровната Стефания Колева, ще обикаля по централните търговски улици и пред предварително избран и анонсиран по радио N-Joy шопинг мол. Нашумялата актриса от комедийния сериал „Тя и той” и екипът на “N-Joy Agila” ще се опитат да намерят жената с най-много покупки.

 Събитието ще се отразява с преки включвания по радио N-Joy. Стефания, в ролята си на журналист, ще интервюира напазарувалите, а истинските шопинг маниачки ще имат уникалния шанс да се качат в новия Opel Agila и изпробват възможностите и удобствата му на градски автомобил. В края на пътуването всяка участничка ще получи интригуващи подаръци.

 От първия ден на кампанията “N-Joy Agila” едновременно ще стартира и  игра чрез промо анонс. Радио N-Joy ще представя компактния автомобил, давайки възможност на слушателите да спечелят 500 лева за шопинг. Желаещите да изпробват късмета си ще могат да се регистрират на сайта на радиото.

 Забавната акция ще продължи да вълнува любителите на покупки до 1 ноември. Няколко дни преди края на промоцията Стефания Колева ще изтегли и обяви в ефир шопинг маниачката, с която заедно ще изхарчат наградата от 500 лева.

 
Коментари
  1. Анонимен
    14 Октомври 2008, 19:19
    kvo ha ha?imat vreme za magazini...
  2. Анонимен
    12 Октомври 2008, 13:40
    haha

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »