Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Energy изтегли победителят от промоцията `ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция` 2

Прoмоцията на радио Energy „ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция” 2 приключи вчера. Щастливият номер 177 беше изтеглен чрез жребий от общо 320 участвали.
Прoмоцията на радио Energy „ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция” 2 приключи вчера. Щастливият номер 177 беше изтеглен чрез жребий от общо 320 участвали. Победителят се казва Веселин Дойков и е препоръчал радио фаворита си на своите близки Бранимира, Милена и Елена. Именно те четиримата заминават на 18 октомври на 7 дневна екзотична почивка в Хургада, Египет, благодарение на радио Energy.

Интересен факт е, че когато екипът на радио Energy трябваше да прозвъни абсолютно всички, взели участие в промоцията и техните приятели, за да провери дали наистина слушат Energy, телефонният трафик така се покачи, че мобилните оператори се уплашиха и за малко спряха изходящите обаждания на ефирния телефон.

Любимата радиостанция ще зарадва феновете си с още една новина и това е предстоящата трета част на промоцията, която ще подари още по-привлекателна дестинация за почивка.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »