Онлайн Радио
Събота, Декември 5, 2020 | Мрежа: 38818 потребителя
 

„Синьо лято“ е новият фотоконкурс на Magic FM и MagicFM.bg

Страхотни награди очакват не един, а десет от участниците, снимали своето незабравимо лято
Понеже тенът избледнява бързо, а спомените са крехки и забравими, най-добре е да снимаме щастливите си моменти в опит да ги запазим за по-дълго. А какво по-хубаво от това невероятните гледки, широките усмивки и новите хора или места да носят чудесни награди.

Magic FM кани всички свои слушатели, уловили най-красивите места и най-вълнуващите мигове, да изпратят трите свои най-любими снимки и да споделят с читателите на уеб портала www.MagicFM.bg насладата от незабравимата си лятна ваканция. Екипът на Magic FM ще публикува всички получени летни кадри в своята Фотогалерия "Синьо лято". Всички претенденти за награди трябва да изпратят своите авторски снимки, заедно с кратко тяхно описание и информация за града, в който живеят на e-mail game@magicfm.bg до 5-ти септември.

Специални награди, при това не една, а цели десет очакват авторите на най-добрите снимки. Големият победител ще се наслади на СПА уикенд за двама в хотел ЛИОН**** Боровец. Вторият ще получи бижу от най-новата колеция на JLo, предоставено от сайта podari-bg.com, а третият - козметика за тяло от холандската марка Mades Cosmetics. Тримата победители и 7 техни подгласници ще зарадваме с пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято", любезно предоставена от Hemus film.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 06.09.2010 г. в уеб портала www.MagicFM.bg.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »