Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК НАГРАДИ НАЙ-ШОКИРАЩИТЕ ИСТОРИИ

Мона Лиза няма вежди ...
ДНК-то във всяка човешка клетка е с дължина 2 метра ...
Крушка свети от 70 години насам ...
Мона Лиза няма вежди ...
ДНК-то във всяка човешка клетка е с дължина 2 метра ...
Крушка свети от 70 години насам ...

Това са само част от любопитните факти, с които слушателите на Радио Атлантик се включиха в играта на “Quiz Show”, издирваща най-шокиращите достоверни истории от всички сфери на живота и науката.

В неделното утро на 28-ми септември, журито в състав: водещата Ася Александрова,  Калина Иванова от TG Boutique, Магдалена Гигова от вестник “Нощен Труд” и продуцента на предаването “Пирамида” по TV2 Стойчо Керев, избраха 13-те победители в кампанията.

Подаръци от TG Boutique спечелиха: Живомир Пенев, Румен Воденичаров, Йоана Ангелова, Любомира Чавдарова, Милена Узунова и Мариета Попова от София, Мая Георгиева от Бургас, Кръстьо Петров от Пазарджик и Емилия Кънева от Русе, а голямата награда на TG получи Силвия Николова от София. Даниела Симеонова спечели куверт от пицария Мама Миа, а Мая Койчева – наградата на Benetton. “Звездите на руския балет” на 30-ти септември отблизо ще може да види Катя Монева.

Същaта сутрин в “Quiz Show”, журналистката от вестник “Нощен Труд” Маги Гигова обяви и своеобразен конкурс за избор на име на новата й книга. Най-удачното заглавие предложи слушателят Мовсес Алтонян - “Маги и магеланците”, с което спечели екземпляр от излизащия скоро на пазара пътепис.

Следващата кампания на “Quiz Show”, която ще провокира знанията и уменията на слушателите на Атлантик, ще започне предпразнично в началото на декември с много коледно настроение и още по-предизвикателни награди.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »