Онлайн Радио
Четвъртък, Април 18, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Най-известната игра се завръща в ефира на Радио FM+

„Не кавай ало” раздава пари
Най-известната игра в ефира на Радио FM+ се завръща. От днес до края на месец Май слушателите ще могат да печелят пари с „Не казвай ало”. Регламентът е известен на всички – водещите набират телефонни номера, а от отсрещната страна трябва да вдигнат с думите „Радио FM+ винаги най-добрата музика”, за да спечелят пари.

„Не казвай ало” стартира тази сутрин и вече има двама печеливши, похвалиха се от Радио FM+. Мустафа Али от Кърджали и Веселин Киприянов спечелиха по 100 лв. от любимото радио.

„Не казвай ало” е мания, която нашите слушатели заслужават. За пълните правила на играта, посетете сайта ни fmplus.net, но ако не искате да изпуснете шанса си да спечелите, слушайте Радио FM+ цял ден, всеки ден, а ако телефона ви звънне, задължително вдигнете с думите: „Радио FM+ Винаги най-добрата музика”, обясняват водещите на първото частно радио.


Радио FM+ е легенда - Първото частно радио в България. Започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 г. с песента „Radio Ga Ga” на Queen.

Радио FM+ е радиостанция за възрастни, зрели хора, насочено към слушателите от 25 - 45 години, група, демографски най-привлекателна от гледна точка на рекламата, слушащи радио активно сутрин, на работното място и на път за вкъщи.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »