Онлайн Радио
Четвъртък, Ноември 30, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2010 по City TV

Този уикенд City TV ще посвети на най-голямото музикално събитие на България за годината – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО
Този уикенд City TV ще посвети на най-голямото музикално събитие на България за годината – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО.

Музикалната телевизия е единствената медия, която ще излъчи пълната версия на пищното водно шоу на БГ РАДИО с водещи Виктория Терзийска и Любо Киров, което се проведе на 25 април 2010. Тази събота – 1 май, от 21 часа и само по City TV зрителите ще станат свидетели на невижданата сценография на музикалната водна фиеста с десет тона вода, които се изляха в Зала 1 на НДК!

Вижте големите победители, най-добрите изпълнения на годината и песните, които дадоха заявка да се превърнат в бъдещите хитове на България! Не пропускайте феноменално изпълнената от Цветан Недялков любима българска мелодия от филма Осъдени души, дуета Truly на Мария Илиева и Кийт Томпсън, Завръщането на дует Авеню, Deep Zone с Play, както и впечатляващите нови песни на GALIA - Другата част, Ирина Флорин – Копринена жена, Орлин Павлов – What’s Your Sign, Орлин Горанов и Мариана Попова - Чуй ме, премиерни за церемонията.

На 1 май в 15 часа пък зрителите на предаването на City TV, което показва какво се случва зад кулисите на големите събития - City Life, ще могат да видят уникални кадри от бекстейджа на Наградите. Водещите Вяра и Алекс бяха единствените журналисти, допуснати зад сцена на шоуто на БГ РАДИО и заснеха любопитни моменти от церемонията и първите думи на спечелилите ценните статуетки от медията. GALIA дава интервю веднага след впечатляващото си изпълнение единствено пред камерата на City TV, а Мария Илиева разказва само пред Вяра кога и как тя и Кийт Томпсън са написали печелившия им дует Truly.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »