Онлайн Радио
Събота, Декември 5, 2020 | Мрежа: 38818 потребителя
 

MAGIC FM Разлиства абитуриентските албуми за да си припомним какви бяхме

Новата кампания на Magic FM „Каквито бяхме“ кани слушателите да събудят спомените от абитуриентските балове и да покажат своите най-любими, най-красиви и най-смешни снимки
В сезона на баловете, на официалните тоалети и огромните родителски разходи Magic FM се обръща с покана към „бившите“ абитуриенти за разходка в миналото.

Кордели, панделки, ружчета... Тупирани прически а ла Си Си Кеч, кокове до небето и гел в изобилие ... Съдрани дънки, черни ризи с бели сака и вратовръзки... „Каквито бяхме“ предизвиква носталгия, умиление и много усмивки.

„Каквито бяхме“ е новата кампания, в която интернет портала на Радио Magic FM  публикува изпратените от участници снимки от отминали абитуриентски балове. От 1 май e-mail адресa game@magicfm.bg събира фотографии от последните години, които могат да бъдат разгледани във Фотогалерията на MagicFM.bg.

На 31 май ще бъдат обявени имената на тримата победители, които ще получат награди „като за снимка“.

Повече информация за кампанията „Каквито бяхме“ - в ефира на Радио Magic FM и на www.MagicFM.bg


####

За Magic FM (Междик еф ем):

Magic FM започна да излъчва в края на април 2010 на познатите честоти на Радио Атлантик – 92.4 в София, 97.7 в Пловдив и 98.6 в Габрово.
Magic FM е наследник на стартиралото в София през 2001 г. Радио Атлантик. През 2006 г., когато вече излъчва „Нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ в София, Пловдив и Габрово, Радио Атлантик беше закупено от скандинавската медийна група SBS Broadcasting. През 2007 г. SBS от своя страна беше придобита от втората по големина европейска медийна група ProSiebenSat.1 Media, която в България притежава още Радио Веселина, Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice.
Magic FM ще остане радиостанция, ориентирана към зрялата и общественоангажирана аудитория на възраст между 25 и 44 години. Нежната музика от 80-те и 90-те години ще продължава да определя музикалния формат.
Magic FM е име, познато по целия свят и е тясно свързано с музикалния формат Soft AC (Adult Contemporary). В Румъния, където SBS/ProSiebenSat.1 оперира Радио Magic FM, радиостанцията се радва на изключителна популярност повече от 10 години.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »