Онлайн Радио
Събота, Декември 5, 2020 | Мрежа: 38818 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК Е ВЕЧЕ MAGIC FM

На честотите на Радио Атлантик, от 26 април в София, Пловдив и Габрово  звучи нежната музика на Magic FM
Magic FM като наследник на Радио Атлантик ще остане радиостанция, ориентирана към зрялата и общественоангажирана аудитория на възраст между 25 и 44 години. Нежната музика от 80-те и 90-те години ще продължи да определя музикалния формат. Освен името и графичните елементи на радиостанцията, нови са и игрите в сутрешното шоу „На закуска с Даниел“. На честотите на Magic FM в София, Пловдив и Габрово ще звучи още повече музика без реклама.

Новото име на Атлантик - Magic FM е следващата стъпка в развитието на радио веригата, която цели да приобщи медията към европейската верига радиостанции Magic FM.

През март Радио Атлантик попита своите слушатели как трябва да звучи според тях Радиото на 2010 година. Отговорите на анкетата, коментарите и пожеланията бяха стимул за екипа да предприеме желаните промени.

„Magic FM ще добави истинска "магия" в ефира на България“, уверява програмният директор на Радиото Даниел Михайлов.
Затова и добре познати рубрики имат нови „магически“ имена: Куиз шоуто на Ася Александрова е вече "Шифърът на Magic", "Любовта е... песен" се нарича "Любовта е... магия", а "Diamond Night" - "Magic Night".

В най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“ има две нови игри: географската "На ръба на света" и "100 %", която се базира на реални статистически данни.

Все така забавен и предлагащ изобилие от любопитни и полезни новини ще остане Интернет порталът на радиото, вече на адрес www.MagicFM.bg .
Логото на Magic FM радва със свежи цветове и настроение.

От 26 април Magic FM излъчва на познатите честоти на Радио Атлантик - 92.4 в София, 97.7 в Пловдив и 98.6 в Габрово.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »