Онлайн Радио
Петък, Декември 1, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Четири българки ще получат безплатни ин витро процедури в кампанията „Повече българчета за България“ на Радио Витоша

3 безплатни ин витро процедури от варненската клиника Олимед и една - от специализирана болница по акушерство и гинекология „Свети Лазар“, София ще дарят на четири жени надеждата да заченат
Провежданата за 5-та поредна година кампания „Повече българчета за България“ на сутрешното шоу „Тройка на Разсъмване“ на Радио Витоша ще предостави на четири дами безплатни ин витро процедури в две реномирани медицински заведения -  ин витро клиника Олимед, Варна и специализирана болница по акушерство и гинекология „Свети Лазар“, София.
Дарените ин витро процедури ще бъдат раздадени с томбола, теглена на живо в сутрешното шоу на Радио Витоша. По съображения за дискретност, имената на участничките няма да бъдат обявявани публично, а те ще получат номера, под които ще бъдат теглени в ефир.

За да участват в благотворителната акция кандидатките за ин витро процедури трябва да отговарят единствено на условията да са на възраст до 50 години и да имат ниво на фоликулостимулиращия хормон FSH до 18.
Желанието си за участие дамите трябва да заявяват като попълнят бланката, която ще намерят на сайта на Радио Витоша на http://www.vitoshaonline.com/survey .

Инициативата на „Тройка на Разсъмване“, Радио Витоша и щедрите партньори от двете лечебни заведения ще даде шанс на много жени, които не могат да кандидатстват за финансиране на процедурите от Националната програма „Ин витро“, заради по-рестриктивните й изисквания - ниво на FSH до 12.5 и възраст до 43 години.  По-високите нива на хормона и възрастта намаляват шансовете на тези жени, но не ги лишават от реални шансове да имат здраво дете. Надежда и действителна възможност това да се случи те ще получат в кампанията „Повече българчета за България“ 2010.

Актуална информация за кампанията можете да получите от ефира на Радио Витоша и на www.VitoshaOnline.com.

####

За „Повече българчета за България“:
През петте години на съществуването си кампанията „Повече българчета за България“ има за основна цел да привлича вниманието към ниската раждаемост като окуражава и съдейства на бъдещите родители, поощрява споделянето на проблемите и информира за възможните им решения, търси отговор на трудни въпроси и се допитва до мнението на различни специалисти.
Във фокуса на кампанията през 2010 г. са две актуални теми - проблемите на осиновяването и сурогатното майчинство.
”Човечността има лице” е мотото на тазгодишната благотворителна кампания, която дава възможност на слушатели и фирми да подкрепят финансово, избрана от тях кауза от три възможни: дом за сираци, лечение на безплодие на конкретен човек или Детско нефрологично отделение към Медицинска академия, което „Тройка на Разсъмване“ традиционно подпомага.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »