Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Уеб порталът на Радио Атлантик ще награди с красиво бижу най-великденската снимка

В дните около най-светлия християнски празник RadioAtlantic.net кани своите читатели да изпращат великденските си снимки и да се борят за три чудесни награди
Интернет порталът на Радио Атлантик отправя предизвикателство към своите читатели с конкурс за най-добра великденска снимка.
Всички, които вярват, че боядисват най-красивите великденски яйца за своето семейство и приятели или че домашно приготвения им козунак изглежда наистина апетитно, а украса на трапезата и дома им създава истинско настроение за празника, могат да докажат това със снимки на e-mail адрес game@radioatlantic.net .

Всеки участник в конкурса има право да се включи с не повече от 3 снимки, които ще спорят за трите ефектни награди - бижута от новата колекция на J Lo, любезно предоставени от сайта podari-bg.com.

Снимките, заедно с информация за града, от който идват и телефон за обратна връзка трябва да пристигнат на e-mail game@radioatlantic.net до 11 април.

Всички получени великденски фотографии ще намерят място във Фотогалерията на RadioAtlantic.net, където на 12 април ще бъдат обявени и имената на тримата победители.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »