Онлайн Радио
Петък, Септември 30, 2022 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Акцентите на БГ Радио тази седмица

Гласуване за Годишни Музикални Награди 2010, първоаприлски шеги и най-хубавите
български песни в програмата на БГ РАДИО в седмицата на Великден
БГ РАДИО стартира своята девета кампания за Годишни Музикални Награди. Тази година церемонията, която ще се проведе на 25 април в зала 1 на НДК, отново ще бъде на екотематика, този път - с фокус върху природната стихия - водата. Слушателите на медията вече могат да гласуват за любимите си музиканти отличници на 2010 на www.bgradio.net. Затова и през тази седмица в програмата нa БГ РАДИО продължава излъчването на интервюта с всички номинирани за Годишните Музикални Награди 2010.

В СТАРТЕР гостува младата майка Нина Николина, номинирана като част от тандема й с Калин Вельов за дует на годината, както и още едни претенденти в тази категория - Елица Тодорова и Стоян Янкулов.

В На път за вкъщи с Гери, самата тя - номинирана за авторството на текста на песента Близо на Рут Колева, гостува Белослава. В конкуренцията на Мария Илиева, Маги Джанаварова, GALIA и Деси Добрева, тя се бори за микрофончето в категория БГ Изпълнителка 2010 и разказва пред Гери в ефир тайни, които до скоро можеше да се прочетат само в личния й дневник.

На 1 април трябва задължително да останете на честотата на БГ РАДИО, защото ще чуете как българските изпълнители и водещите на радиото се “хващат” на най-нелепите първоаприлски лъжи, скалъпени специално за шеговития ден.

По случай Великден, в края на работната седмица и през почивните дни (от 2 до 5 април) БГ РАДИО ще излъчи петстотинте песни, класирани в първата половина на най-голямата класация за българска музика, правена някога - Великите 1000.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »