Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Хвани песента по Новото радио Витоша

`Хвани песента` е новата кампания на Новото Радио Витоша. Повече от месец меломаните ще внимават за определени песни в определени часове. На телефон 9 70 1000 ще ги чакат водещите на Радиото, които честно и безпристрастно ще отброяват третия слушател с най-бърза реакция и точен отговор.
`Хвани песента` е новата кампания на Новото Радио Витоша. Повече от месец меломаните ще внимават за определени песни в определени часове. На телефон 9 70 1000 ще ги чакат водещите на Радиото, които честно и безпристрастно ще отброяват третия слушател с най-бърза реакция и точен отговор. Щастливецът влиза в списък, който осигурява участие в разпределянето на изкусителна дигитална награда. Изненадата е, че всеки може да участва неограничен брой пъти и ако има късмет да бъде трети, ще увеличи шанса си за краен победител.

Промоцията `Хвани песента` ще се провежда всеки делничен ден. Малко след 9 сутринта водещите от `Тройка на разсъмване` Милена, Кирил и Тодор ще подсказват в кои часове ще се случват музикалните събития. В началото на посочените часове водещите на Новото Радио Витоша ще обявяват песен и изпълнител, които ако прозвучат в рамките на следващите 60 минути, ще трупат актив в полза на третия обадил се с верен отговор. Късметлията ще има възможност да покаже знания директно в ефир и да сподели дали съответната песен го кара да се раздвижи. Идеята е близка до музикалния формат на Новото Радио Витоша, което вече година излъчва `музиката, която те кара да се раздвижиш`.

Новото Радио Витоша е част от европейския медиен гигант ProSiebenSat.1, който в България притежава и Радио Веселина, Радио Атлантик, Радио и Телевизия The Voice. 

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »