Онлайн Радио
Събота, Март 17, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

ВОДЕЩИТЕ НА „ТРОЙКА НА РАЗСЪМВАНЕ“ ПО РАДИО ВИТОША ЩЕ УЧАСТВАТ В ДЕБАТ В ПАРЛАМЕНТА

В дните на традиционната кампания „Повече българчета за България“ на сутрешното шоу на Радио Витоша, водещите на „Тройка на Разсъмване“ ще се присъединят към участниците в  дебат, организиран от Сдружение "Зачатие" и Фондация "Искам бебе"
На 30 март 2010 г. под егидата на д-р Лъчезар Иванов - председател на Здравната комисия в Народното Събрание и с участието на пациентските организации "Сдружение Зачатие" и Фондация "Искам бебе" ще се проведе кръгла маса - дебат на тема „Регламентиране на сурогатната бременност и дебат за възрастовото ограничение при извършване на ин витро процедури в България”.
Основните цели на дебата, който ще се проведе в сградата на Парламента от 14:00 ч. е да даде трибуна на различните гледни точки, както и да предложи конкретни промени в действащото законодателство.  
Водещите на „Тройка на Разсъмване“ по Радио Витоша ще присъстват на мероприятието в качеството си на инициатори на провежданата за 5-та поредна година кампания „Повече българчета за България“. Милена, Кирил и Тодор ще дадат подкрепата си на легализирането и регламентирането на сурогатното майчинство като шанс за хиляди бездетни двойки да сдобият с дете.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »