Онлайн Радио
Сряда, Юли 24, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ THE VOICE ПРЕДСТАВЯТ ОБНОВЕНИЯ СИ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ www.TheVoice.eu

Сайтът е ориентиран главно към младежката аудитория
Радио и Телевизия The Voice представят официално новия си, ориентиран главно към младежката аудитория, уеб портал на адрес: www.TheVoice.eu
Както и досега порталът информира за всичко интересно, което се случва в и около Радио и Телевизия The Voice. Многобройните нови рубрики предлагат актуална информация от света на музиката, шоубизнеса, киното и модата.
В секция Радио слушателите на The Voice Dancefloor Radio ще научават най-интересните новини за най-големите денс и ар-енд-би звезди. Всяка седмица виртуалната класация The Voice Top 30 Dancefloor Hits  ще преброява подходящите парчета за уикенд партита, а всеки, който желае контакт с любимите си водещи ще може да използва личните им блогове за коментари и чат.
В рубрика Телевизия на www.TheVoice.eu видеоклипове на световни и БГ изпълнители очакват посетителите.
Специално място в телевизионната секция е за Planet Voice , където феновете ще намерят излъчени предавания и неизлъчени кадри, линкове към профила на Диди във Facebook, както и да четат нейния личен блог.
Класацията The Voice Top10 ще продължи да събира гласовете на музикалните фенове. Сега  освен да гласуват за любимите си песни, те ще могат и да гледат клиповете към тях online.
Рубриката Mobile прави достъпни за сваляне рингтонове и wallpapers за мобилни телефони.
В секцията Your Voice потребителите ще могат да качват свои кратки филмчета и снимки.
Много игри и награди, полезни и забавни новини, блогове и изненади ще направят новия интернет портал на Радио и Телевизия The Voice любимо място на младите хора.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »