Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Get Famous на радио NOVA излъчи DJ победител!

DJ Pastore спечели публиката с артистичност и добър микс
Снощи слушателите на радио NOVA на живо избраха победителя в състезанието за диджеи Get Famous в претъпкания клуб Culture Beat в София.

Името на заслужилия късметлия е DJ Pastore!

DJ Pastore e всъщност Румен Кисимов, на 27 години, от София. Румен е почитател на олд скул миксирането и призна пред NOVA, че според него голяма част от популярността на диджеите се дължи и на връзката им с феновете при сет на живо. Освен класически хаус микс с фънки, диско и дори рок тракове, той показа артистичност и през целия си сет поддържаше непосредствен контакт с публиката в Culture Beat.  

Това му спечели цели 33 гласа повече от конкурента му на финала DJ Emil K и го направи победител в супер успешната промоция на радио NOVA Get Famous. Освен шанса неговият сет да се чуе по любимото му радио NOVA, DJ Pastore получава и професионални слушалки GRADO 60 от Топ аудио-видео дизайн. И двамата финалисти показаха, че могат да се справят отлично и на жив микс и че избирането им от всичките 240 кандидата за Get Famous не е било случайно.

Следете www.radionova.bg и слушайте NOVA, за да не пропуснете сета на DJ Pastore, който съвсем скоро ще прозвучи на 101.7 FM!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »