Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Коктейлът на N-JOY спечели турнир за най-добър коктейл

 От 32 страни, коктейлът, който спечели статуетката е от България
Специалният пратеник на радио N-JOY в Дъблин – водещият Младен,  спечели на едно от партитата на “Jameson Global Broadcast” по случай традиционния празник Свети Патрик награда за най-добър коктейл. От 32 страни, коктейлът, който спечели статуетката е от България!

Младен успя да пребори с оригинален вкус шестима финалисти, сред които едни от най-атрактивните се оказаха представителите от Мексико. След дълго въртене на шейкъра, изпръскан от разхвърчалите се сокове, Младен покани тричленното жури да опита от червеникавия еликсир, който спечели гласовете им с най-добър вкус.

Тази сутрин водещият от радио N-JOY се включи на живо, в телефонна връзка от Дъблин в предаването на БТВ „Денят е прекрасен”, разказа за предстоящите шествия и празненства в ирландската столица и обеща да гостува в шоуто, след като се завърне в София.

Ето как можете да приготвите коктейлът на N-JOY:

Налейте 50 мл. Jameson Irish Whiskey в чаша с няколко кубчета лед. Долейте чашата със сода и добавете 10 милилитра концентриран боровинков сок. Към съдържанието прибавете щипка кардамон. Консумирайте с удоволствие и мярка.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »