Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Само дни остават до края на номинирането за Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2010

По БГ РАДИО тече последната седмица, в която можете да номинирате любимите си изпълнители за Годишните музикални награди на БГ РАДИО за 2010 година
Номинирането на www.bgradio.net приключва на 21-ви март, а на 22-ри ще бъдат обявени и номинациите в отделните категории на специално парти.

Това със сигурност ще е една от най-смешните седмици в историята на БГ РАДИО, защото гост на Гери в На път за вкъщи всеки ден ще бъде любимецът на публиката Димитър Рачков. Той ще разкаже за номерата, които актьорите си погаждат зад кулисите в театъра, както и за всичко онова, което остава скрито от зрителите. Ще разберем и кой изхвърля боклука у тях и дали е бил разглезен от майка си.

Гости в СТАРТЕР при Симо и Богдана пък ще бъдат журналистът Емил Спахийски, фотографът Емил Марков и актьорите Анета Сотирова и Виктор Калев.
 
Тази седмица БГ РАДИО ще зарадва и почитателите на киното като им даде възможност да спечелят билети за филмови прожекции от София Филм Фест.
 
По случай настъпването на астрономическата пролет и значителното подобрение на времето, което метеоролозите предсказват, БГ РАДИО ще посвети почивните дни на свежите, пресни български песни и ще представи най-добрата селекция на най-новото от българския поп и рок.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »