Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

НОВОТО ШОУ НА САНТРА И КРИСТО СТАРТИРА В ЕФИРА НА РАДИО THE VOICE ОТ 20 МАРТ

„Черна“ музика всяка събота вечер в новото предаване на Радио The Voice с водещи  хип-хоп и ар-енд-би изпълнителите Сантра и Кристо
София, 16 март 2010 г.

Авторското шоу на българските хип-хоп и ар-енд-би звезди Сантра и Кристо ще се нарича "Saturday Black Warm Up" и ще се излъчва в продължение на три часа всяка събота след 18:00 часа в София и Пловдив на честотите на "The Voice Dancefloor Radio".
Експлозивният дует ще представя най-горещите тракове от така наречените "черни" стилове и ще прави български премиери на чисто нови сингли и изпълнители. Всичко ще бъде допълнено със свежи диалози и новини от българския и световен шоубизнес.
От април "Saturday Black Warm Up" ще намери логичното си продължение в тричасов Dj Mario микс след 21:00 часа по честотите на The Voice Dancefloor Radio.

Слушателите на новото шоу "Saturday Black Warm Up" на Радио The Voice ще бъдат във връзка с водещите Сантра и Кристо и ще могат да споделят с тях своето мнение и препоръки след регистрация на www.TheVoice.eu/register

За водещите на "Saturday Black Warm Up" :
Сантра и Кристо направиха своя дебют като радиоводещи преди повече от
година, когато имаха свое следобедно шоу на вълните на The Voice. Двамата се
прочуха и с нестандартна кампания, която донесе на техен слушател правото да бъде специален гост в предаването им.

За Радио и Телевизия The Voice:
The Voice е сред най-успешните марки, създадени от скандинавската медийна компания SBS Broadcasting Group. В България от 2006 г. компанията успешно оперира музикална телевизия The Voice, а от 2007 г. и радио The Voice на честоти 96.2 в София и 106 в Пловдив.
SBS Broadcasting Group беше купена от немската медийна група ProSiebenSat.1 Media AG през юни 2007 г., която е собственик на 30 телевизионни канала и 18 радиомрежи в 14 европейски страни.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »