Онлайн Радио
Събота, Септември 18, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

„КАК ЗВУЧИ РАДИОТО НА ВАШИТЕ МЕЧТИ?“ ПИТА РАДИО АТЛАНТИК

Кампанията „Радио 2010“ на Радио Атлантик събира до 18 април мненията и препоръките на слушателите за това какво трябва да бъде Радиото на 2010 г.
Радио Атлантик да зазвучи така, както слушателите му искат, е амбициозната задача на започналата на 8 март кампания „Радио 2010“. Затова радиостанцията с „нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ кани слушателите си да отговорят на въпросите в специална анкета в уеб портала RadioAtlantic.net

„Има ли песни, които харесваш, а ние не пускаме?“, „Има ли други, които искаш да чуваш по-често?“ са само част от 14-те въпроса, които ще помогнат на екипа на Атлантик да добави малко истинска "магия" в ефира на България.  

Споделените мнения и отделеното време са ценни, затова всички участници в анкетата получават шанса на 19-ти април да спечелят голямата награда на кампанията „Радио 2010“.

Повече информация за кампанията „Радио 2010“ - в ефира на Атлантик и на www.RadioAtlantic.net
####

За Радио Атлантик:
Радио Атлантик стартира през 2001 г. в София. Днес „Нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ звучи в ефира на Радио Атлантик в София, Пловдив и Габрово.
Радио Атлантик е част от европейската медийна група SBS/ProSiebenSat.1 Media, която в България притежава още Радио Веселина, Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice. 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »