Онлайн Радио
Петък, Април 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Победители в Страната на чудесата

Кадри от лондонското пътешествие на четиримата късметлии – в City Life тази седмица
Александрина, Руси, Бисера и Янко са имената на победителите от играта на City Radio&TV, които спечелиха двупосочни билети до Лондон, две осигурени нощувки в хотел в британската столица и покани за кралската премиера на филма Алиса в Страната на чудесата.

Четиримата изкараха три вълшебни дни във вълшебен Лондон, гледаха световната премиера заедно със звездите на филма, самият Джони Деп им помаха от червения килим и дори им остана време да разгледат английските потайности - да се снимат пред Бъкингамския дворец и да се качат на London Eye.

Зрителите на City Radio&TV ще могат да видят незабравими кадри от лондонското пътешествие на четиримата щастливци в предаването City Life тази събота от 15 ч.

Освен широките усмивки на победителите, в предаването на City TV за всичко, което се случва зад кулисите, ще видите и колко чаровен е Джони Деп отблизо, как се усмихва Хелена Бонъм Картър и какво каза Аврил Лавин, която изпълнява основната песен от саундтрака на филма - Alice, специално за City TV.

Единствената българска телевизия, допусната на международната пресконференцията на Алиса в Страната на чудесата в Лондон миналата седмица бе именно City TV. Наш екип зададе въпроси на Джони Деп, Тим Бъртън, Ан Хатауей и компания и успя да заснеме уникални кадри от кралската премиера в Лондон.

Цялото предаване City Life, заснето във Великобритания по време на пътуването на четиримата щастливци, които спечелиха награда от City Radio&TV, ще можете да видите тази събота - 13 март от 15 часа.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »