Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

240 поискаха да станат известни с Get Famous и радио NOVA!

Слушатели избират победителя на живо в клуб Culture Beat на 17 март
Радио NOVA - радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, слага официален край на DJ надпреварата Get Famous.

За един месец 240 слушатели изпратиха повече от 280 авторски сета на Your Mix на www.radionova.bg с надеждата именно техният микс да прозвучи в ефира на любимото им радио на 101. 7 FM.

Качествата на качените до днес сетове ще бъдат преслушани и оценени от екипа на радиото. Но големия победител ще изберат слушателите на радио NOVA, които ще присъстват на един истински Live DJ Battle между двамата най-добри кандидати. На 17 март онлайн състезанието се мести съвсем на живо в клуб Culture Beat в София! Там пред очите на публиката двамата финалисти на радио NOVA и най-впечатляващи претенденти за Get Famous ще сблъскат музикалния си талант, стил на миксиране и новаторство, но накрая ще остане само един!

С гласуване на място в Culture Beat ще се реши чий сет ще прозвучи в ефира на радио NOVA и кой ще получи чисто новите професионални DJ слушалки, които радиото дава като награда за първото място. А нищо чудно и победителят да се превърне в следващия John Digweed, David Guetta, Roger Sanchez или Pete Tong, все имена, които звучат в ефира на радио NOVA, а биографията му да стартира с изречението: “Първият му авторски сет прозвучава по радио NOVA - София...”

За още подробности следете www.radionova.bg.   


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »