Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио FM+ организира конкурс за най-обичана българка

От утре – 1 Март, Радио FM+ стартира конкурс сред слушателите си, за да търси най-обичана българка.
 Регламентът на “Жена номер едно на България” позволява мъжете сами да номинират и да изберат достойната дама. Условията вече бяха обявени в ефир: всички мъже, които се гордеят с жените си, трябва да изпратят тяхна снимка и обяснение „Защо тя трябва да спечели?” на e-mail: game@fmplus.net. Жури ще определи десет финалистки, а в края на месеца ще стане ясна и победителката, след гласуване от слушателите.

“През изминалите две години кампанията бе изключително успешна – над 300 обичани дами бяха включени в надпреварата. Това, че правим конкурса за трети пореден път ни кара да вярваме, че резултатите този път ще са още по-високи” – обяви Радослав Неделчев, PR на Радио FM+ и допълва: “Всеки мъж може да номинира дамата, която смята, че го заслужава: съпруга, майка, сестра, колежка или приятелка - ограничения няма. Всички слушатели и потребители пък могат да видят номинираните жени на сайта ни – www.fmplus.net”.

Калина Стефанова, водещ на обедното шоу по FM+, която ще интервюира кандидатите и техните половинки в ефир, споделя:
”Вярвам в българската жена. Смятам, че всички кандидатки освен красота, трябва да притежават чар и интелект. Не по-важно е да са и добре реализирани в живота. Ние от Радио FM+ винаги имаме място в ефира си за такива хора”.
Чаровната водеща ще е и част от журито, което ще избере десет финалистки от всички номинирани. Председател на журито за втора поредна година пък ще е Поля Александрова, главен редактор на сп. “Грация”.

„В наши дни е много трудно, защото когато изкуственото се счита за естествено трябва да има някой, който да се противопостави на това. Този конкурс го прави”, сподели тя по време на награждаването на миналогодишната победителка - двадесет и три годишната софиянка Николета Илиева.

В началото на Април една от дамите ще получи титлата “Жена Номер Едно на България”. И най-важното – нейния лик ще бъде показан в най-тиражните списания на пазара.

Партньор на Радио FM+ в търсенето на най-обичаната българка е „Мерц Специални Дражета”. Те са подготвили и награди за победителката, както и всички финалистки – продукти на компанията за красота и тонус.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »