Онлайн Радио
Събота, Юли 13, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Новият албум на Scorpions излиза на българския музикален пазар с медийната подкрепа на Z-Rock

Новият албум на рок бандата Scorpions "Sting In The Tail" ще излезе на българския музикален пазар на 22 март от Вирджиния Рекърдс / Sony Music Entertainment и с медийната сила на радио Z-Rock.
 Вече можете да чуете “The Good Die Young” - първи сингъл от новия албум на Scorpions "Sting In The Tail", ексклузивно по рок радиото на България - Z-Rock! Планира се песента да влезе и в постоянната музикална програма на Z-Rock.

„Sting In The Tail” е вероятно най-характерният албум на SCORPIONS. Може би дори най-добрият, със сигурност най-автентичният. Най-важни за успеха са хората, феновете – без ограничение на класа, пол и възраст. И тази автентичност е в основата на песните в „Sting In The Tail”: от едноименното парче до прекрасната балада “Lorelei” и “The Good Die Young.” Klaus Meine казва за тази песен: “Това е много съдържателна песен. Тя е за хората, които са за свободата и мира. В наше време, в свят, който излиза извън баланс все повече и повече, се опитваме да вложим тези чувства в музиката.”


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »