Онлайн Радио
Сряда, Юли 24, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Графа и Акага готвят песен за СТАРТЕР в BG радио

На 3-ти март БГ РАДИО става на девет години
Седмицата преди празника кипи усилена студийна работа върху новата песен, която Графа и Акага подаряват на БГ РАДИО. Част от парчето прозвуча за първи път в ефир на рождения ден на СТАРТЕР на 18 февруари. Текстът на песента е на Гери Турийска, Гери от На път за вкъщи с Гери по БГ РАДИО. А в песента участват самите Симо и Богдана – най-успешният сутрешен радио дует на България. Цялата песен слушателите ще могат да чуят за първи път на 3-ти март, когато БГ РАДИО навършва девет години.
Тази седмица сред гостите на СТАРТЕР, сутрешното шоу на БГ РАДИО, което преди броени дни с шумно парти навърши 8 години, са шампионът по ски Петър Попангелов, който ще каже в ефир кое предпочита - жена ловец или жена рибар и журналистът Георги Любенов. Симо и Богдана отново предизвикват слушателите си с провокираща игра в ефир - Мисия Стартер, в която участниците могат да спечелят спа уикенд в петзвезден хотел във Велинград. 
В На път за вкъщи с Гери гост ще бъде Калин Вельов, който в ръцете на русокосата водеща се превърна в срамежливо момче и призна нечувани истини в ефира на БГ РАДИО.
Само пет дни преди финала на конкурса за българската песен на Евровизия 2010, БГ РАДИО отново дава шанс на слушателите да чуят и изберат песента на Миро, която според тях е най-подходяща да престави България в Осло. Реалното гласуване ще се случи чрез sms–и на 28 февруари в специално предаване на БНТ, а единствено слушателите на БГ РАДИО ще могат да спечелят покани за шоуто, което ще се проведе в НДК тази неделя. Слушайте Гери всеки ден между 16 и 18, за да разберете как. 

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »