Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

В Страната на чудесата със City Radio&TV!

Четирима зрители заминават за Лондон на кралска премиера!
Играта на City Radio&TV, в която зрителите имаха възможността да спечелят покани за кралската премиера на филма Алиса в Страната на чудесата, премина при внушителен интерес и приключи днес!


В новините на всеки кръгъл час Showroom водещият Алекс ще съобщава имената на късметлиите. Сред изпратените за две седмици 1006 имейла с верен отговор на въпроса: Кой е автор на книгата Алиса в Страната на чудесата?, бяха изтеглени имената на Бисера Димитрова и Александрина Давидкова. Двете момичета, посочили Луис Карол като писателя автор на фантастичната история, получават от City Radio&TV двупосочни билети до Лондон, две осигурени нощувки в хотел в британската столица и покани за кралската премиера на филма за себе си и приятел. Така, четирима зрители на City TV се сдобиха с мечтана награда, която няма как да си купят – да минат по червения килим пред кино Одеон на Лестър Скуеър заедно с Джони Деп, Тим Бъртън, Хелена Бонъм Картър, Ан Хатауей, останалите актьори и техни кралски височества Принц Чарлз и Камила и да гледат първата официална прожекция на филма заедно с истинските му звезди! Припомняме, че средствата, събрани от кралската премиера са за фондацията на принца на Уелс в помощ на децата и опазване на изкуството.


Междувременно, City Radio&TV продължава да раздава подаръци! Като утешителни награди зрителите на медията могат да си спечелят тениски “Alice in Wonderland” и двойни покани за българската премиера на Алиса в Страната на чудесата, която предстои на 5 март в Disney Digital 3D и IMAX3D.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »