Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Атлантик стартира и в Габрово

След дълги административни процедури и близо двегодишно чакане, Радио Атлантик стартира и в Габрово. В края на септември, нежната музика, която те кара да се чувстваш добре ще звучи в Габрово на честота 98.6 FM
След дълги административни процедури и близо двегодишно чакане, Радио Атлантик стартира и в Габрово. В края на септември, нежната музика, която те кара да се чувстваш добре ще звучи в Габрово на честота 98.6 FM.

От началото на есента, всички габровци ще имат възможността, не само онлайн, да слушат големите родни и световни звезди на 80-те и 90-те години, да станат част от най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“ и да участват в предаването с най-интелигентните въпроси  в българския радиоефир, което раздава над 15 награди за два часа - „Quiz Show“ с Ася Александрова.

Слушателите в столицата познават Радио Атлантик още от 2001-ва година, а от началото на 2007-ма то е част от живота и на пловдивчани. В София радиото звучи на 92.4 FM, в Пловдив - на 97.7 FM, а в Интернет достига до цяла България на адрес www.radioatlantic.net.

Радио Атлантик е част от европейския медиен гигант ProSiebenSat.1, който в България притежава още Радио Веселина, Новото Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »