Онлайн Радио
Събота, Декември 16, 2017 | Мрежа: 2780 потребителя
 

ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА РАДИО АТЛАНТИК ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КОЯ Е НАЙ-ОБИЧАНАТА БЪЛГАРКА

В кампанията „8 жени за 8-ми март“ между 15 и 26 февруари слушателите на Радио Атлантик ще номинират своите любимки за титлата „Най-обичана българка“
Броени дни преди Празника на жените Радио Атлантик отново предлага на слушателите си да номинират най-заслужилите симпатии българки.Спорът за титлата „Най-обичана българка“ започна с номинации на 15 февруари, които ще продължат до 26-ти този месец. Всеки може да номинира най-харесваната, най-красивата, най-известната, най-чаровната, най-харизматичната... или накратко тази с най-много "най" сред всички популярни български жени. Ентусиазмът на слушателите, направили своите номинации ще бъде награден с шанса да спечелят петзвезден уикенд за двама във Феста Уинтър Палас – Боровец.Осемте известни дами, събрали най-много номинации, ще станат част от четвъртото издание на кампанията "8 жени за 8-ми март". Всеки ден, след 1 март, те ще отговарят на въпросите на Даниел от най-музикалното сутрешно шоу "На закуска с Даниел", а до празничния 8-ми март ще тече гласуването за това коя от тях трябва да бъде обявена за "Най-обичаната българка".Победителката в тазгодишната надпревара ще стане поредната носителка на тази титла след Мира Добрева от "По света и у нас" на БНТ, Галя Щърбева от "Календар" на Нова ТВ и Мария Игнатова от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" по bTV.
"8 жени за 8-ми март 2010" се организира съвместно с eлектронното списание Az-Jenata.bg, с медийната подкрепа на списание "Glamour" и  съдействието на новото кафе Di Angello.
Повече информация за кампанията „8 жени за 8-ми март“ - в ефира на Радио Атлантик и на www.RadioAtlantic.net

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »