Онлайн Радио
Четвъртък, Август 5, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Рожден ден – цяла седмица в ефира на БГ РАДИО!

СТАРТЕР става на 8 години!
Тази седмица най-забавното сутрешно шоу в ефира става на 8 години! Симо и Богдана от СТАРТЕР по БГ РАДИО ще посрещат гости в четвъртък, 18. 02, в Коста кафе, на улиците “Кракра” и “Шейново” в София, между 7 и 11 часа.
Гости на партито ще бъдат любими звезди на българската музика и популярни личности – всички те - фенове на СТАРТЕР! Сред тях са Графа, Орлин, Миро, Вики от Мастило, Маги Джанаварова, Нора и Тома, Иван и Вихра от Станция Нова, Румен Угрински с двете адреналинки от Господари на ефира, актьорите Христо Мутафчиев, Стефания Колева и още много! Всички те ще участват в шоуто в и извън ефир, a слушателите също са поканени!
На 18 февруари ще станат ясни и победителите в играта Заложи на 8, които ще бъдат изтеглени в специална томбола лично от Симо и Богдана. Осем души от регистрираните в Заложи на 8 ще спечелят две нощувки със закуска и вечеря в четиризвезден хотел в Пампорово. Изненадите не спират, защото още една група от осем ще спечели награда – първата, която се появи в Коста кафе този четвъртък, ще спечели вечеря в ресторанта на италианския готвач на БГ РАДИО – “Leo’ s Pizza” с подбрано и приготвено от самия Лео меню.
В На път за вкъщи с Гери гости ще бъдат главните действащи лица в ефира тази седмица Симо и Богдана от СТАРТЕР. Гери ги разпитва безмилостно за техните тайни желания и мръсни истории всеки ден от 16 до 18 ч. в ефира на БГ РАДИО.
От тази седмица светът е Олимпиада! Специално заради най-интересното зимно събитие през годината, БГ РАДИО започва да излъчва специални олимпийски новини с последните резултати и интересни случки от Ванкувър седем пъти на ден!

За още новини: www.bgradio.net.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »