Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

THE EXPLOITED застават начело на още един концерт 4 ГОДИНИ РАДИО ТАНГРА МЕГА РОK

Заедно с тях, на сцената в клуб ‘Blue Box’ в пролетната вечер на 10-ти април ще вилният и българските хардкор лидери LAST HOPE и култовият ъндърграунд артист БИЧЕТО със своято трупа. 

THE EXPLOITED - Легендарната шотландска ПЪНК шайка на Уоти Бъкън ще стартира европейското си турне от София. THE EXPLOITED идват заредени с много официален мърчъндайз, както и с вечните пънк химни ‘Punk’s Not Dead’, ‘Sex And Violence’, както и по-новите траш удари ‘Beat The Bastards’, ‘Fuck The System’!
LAST HOPE – самите те не обичат определението хардкор лидери. Предпочитат да се наричат ‘една хардкор група от София’. Тази пролет те ще отпразнуват 15 години на сцената с убийственото си DVD – ‘Last Hope – Bulgar Display of Power’, поводът за което е и участието на бандата в този супер нажежен концерт!  
БИЧЕТО - Култовият проводник на пасторалната БГ rustic R&B core естетика разпространи заплахата, че се заръща, в края на миналата седмица, когато откри съществуването на интернет:
"Нови песниии, нови милодий, нови видия и предстъвления.... НОВУ СИЧКУУ още подир Великден*!" 
"И никаква циензураааа!" - изрева духовният лидер на цяло едно зряло поколение и класа!
Последната сценична изява на БИЧЕТО бе на първия ни концерт по повод старта на радио Тангра Мега Рок през далечната 2006 година.
Оттогава, самобитният творец живее в изолация и пише своите стихове и песни, вае есета и рисува бъдещето на човечеството. Свободното си време прекарва с ръкоделие пред камината!

THE EXPLOITED, LAST HOPE и БИЧЕТО на 10 април в клуб ‘Blue Box’. Шоуто ще бъде открито от една българска съпорт банда, която ще бъде обявена съвсем скоро! БИЛЕТИ вече се продават в системите на Ticketsream.bg и Eventim.bgЦени: Първите 100 билета са на промо цена от 30 лева, след това стават 35 лева. На място, в деня на концерта ще се продават за 35 лева.Така, концертите в цикъла ‘4 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК’ се подреждат хронологически по този начин:
24 март, зала ‘Универсиада’ – БЪЛГАРСКИЯТ РОК КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА – Ер Малък, Insmouth, Odd Crew + най-горещата нова БГ рок банда; 
10 април, клуб ‘Blue Box’ – THE EXPLOITED, LAST HOPE, БИЧЕТО + съпорт
09 май, клуб ‘Blue Box’ – RIVERSIDE и PANTOMMIND.
Промо билетите за 24 март и 09 май вече свършиха!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »