Онлайн Радио
Неделя, Октомври 17, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

ПРОГРЕСИВ МЕТЪЛ ФЕНОМЕНЪТ RIVERSIDE С КОНЦЕРТ В СОФИЯ!

На 9 май 2010 (неделя) RIVERSIDE ще омагьосат ценителите на високо техничната и силно емоционалан музика в клуб ‘Blue Box’ в София
Концертът е от цикъла ‘4 години радио Тангра Мега Рок’.
Българската подгряваща група на шоуто е PANTOMMIND.
БИЛЕТИ вече се продават в системите на Ticketsream.bg и Eventim.bg
Цени: Първите 100 билета са на промо цена от 25 лева, след това стават 30 лева. На място, в деня на концерта ще се продават за 35 лева. 
RIVERSIDE са една от най-нашумелите и стабилни групи в европейската прог метъл сцена днес! Създадени са през 2001 във Варшава, Полша от 4-ма приятели с амбицията да свирят заедно добре изпипана комбаниция от метъл и прогресив. Легендата твърди, че идеята да направят собствена групи се ражда, докато слушат Marillion  в колата.
RIVERSIDE вече имат 4 албума, като експертите ги наричат “великолепна смес от Tool, Porcupine Tree и Dream Theater”, но лидерът на групата – Майк Дуда (вокали) внася пояснение по повод новия, четвърти албум:
“Искахме да уловим енергията на началото на 70-те и да я съчетаем с модерния звук. Според мен се получи нещо, което е по-близо до Rush,Led Zeppelin и Deep Purple, но в крайна сметка, албумът звучи, като RIVERSIDE!” 
ДИСКЪТ: ‘Anno Domini High Definition’ излезе през лятото на 2009 от най-важния специализиран прогресив лейбъл в света -  Inside Out Music. С точна продължителност 44:44 минути и обложка, рисувана от прочутия американски художник Травис Смит, правил дизайн за албуми на Death, Katatonia, Nevermore, Opeth, Soilwork, King Diamond и Strapping Young Lad.
ВИРТУОЗИТЕ:Мариуш Дуда - вокали, бас, акустична китара; Пьотр Груджински – китари; Пьотр Кожиерадски – барабани; Михал Лапай – клавири.
RIVERSIDE – високоинтелигентна музика за високоинтелигентни хора!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »