Онлайн Радио
Неделя, Февруари 5, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

МУЗИКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ THE VOICE ЩЕ ИЗЛЪЧИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ ЗА ХАИТИ НА 13 ФЕВРУАРИ В ПРЕДАВАНЕТО PLANET VOICE

Любими български изпълнители подкрепиха иницитивата „Аз-Ти-ХаиТи“ на фондация „И аз мога“ и  пяха благотворително в Sofia Live Club 
Музикална Телевизия The Voice е медиен партньор на инициативата „Аз – Ти – ХаиТи“ на фондация „И аз мога“ в помощ на милионите засегнати от земетресението.На 8 февруари (понеделник) в 20:00 ч. Sofia Live Club отвори вратите си за солидарните с благородната инициатива на фондация „И аз мога“ в подкрепа на Хаити.За повече любов и активна съпричастност призоваха всички участници и посветиха изпълненията си на значимата кауза. На сцената първи в ролята на амурчета разчувстваха зрителите малките балерини на Маша Илиева. Кристина и Михаил Белчеви изпълниха две от най-обичаните си песни. И група 032 допринесе с вдъхновените си изпълнения за лиричния старт на вечерта.Настроението се промени рязко със Сантра и Кристо, които дадоха с изпълненията си енергия и ритъм на публиката. За група Мастило остана само да поддържат градуса на настроението, с което те се справиха отлично.Мишо Шамара и приятели припомниха отново повода за концерта и приканиха към човечност.Танцът на Раул Торес внесе красота и динамика, а изпълнителите на Stereo Room Криста и Боян очароваха с вокалните си данни.В гвоздей на вечерта се превърнаха изпълненията на Мария Илиева, които бяха подкрепяни от танците на малката Ерика. Двете чаровни дами бяха избрали заедно да подарят обичта и изкуството си на децата на Хаити.Любо заложи на дуетите. Първият му беше с Мария Илиева, а втория представи и съвсем новото видео към дуета му с Алесия Д'Андреа. Песента „Tonight“ беше изпълнена само броени часове след официалната си промоция.  Весела Боневa впечатли с вдъхновените си изпълнения на кавър-версии.Орлин Павлов завърши концерта. С ентусиазма и аплодисментите си обаче публиката не му позволи да напусне сцената и изпълненията продължиха спонтанно извън сценария.На всичко това, както и на много други въздействащи моменти зрителите на музикална Tелевизия The Voice ще станат съпричастни още в събота, 13 февруари, в предаването Planet Voice от 11 ч.  Следващият благотворителен концерт от инициативата „Аз-Ти-ХаиТИ“ ще бъде на  български групи отново в Sofia Live Club на 15 февруари, понеделник от 20:00 часа.
Още за инициативата „Аз – Ти – ХаиТи“: Банковата сметка, в която при абсолютна прозрачност се набират средства в помощ на пострадалите е:И АЗ МОГАЮробанк И ЕФ ДЖИ БългарияIBAN: BG58BPBI79421080910103BIC: BPBIBGSFСъбраната сума ще бъде предоставена на Haiti Aid Network – местна хаитянска организация, която подпомага жертвите на трагедията.Пълната отчетност на събраните средствата ще има на сайта на I Can Too – www.ICanToo.eu, където ще бъде публикуван банков документ от паричния превод за организацията Haiti Aid Network.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »