Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Кинтар идва в България за рождения ден на Ейло!

На 12 януари тази година EILO.org навърши 3 години.
Специализирано в излъчването на електронна музика, радиото предлага на своите слушатели стилово разнообразие от 13 различни станции: Trance, Progressive, Psychedelic, Ambient & Chill Out, Drum & Bass, Minimal, House, Mixotic, Techno, Hard Techno, Happy Hardcore, Gabbafreakz, Dubstep. 

В портала EILO.org участват със собствени емисии световни имена като Umek, Add2Basket, Sultan, Eelke Kleijn, Kenneth Thomas, Eddie Halliwell, Matt Darey, Andy Moor, Miss Nine, Moonbeam, Kintar и др. Авторското предаване „Арист на уикенда” запознава слушателите с биографията и творчеството на изпълнители и диджеи от цял свят и представя своите гости чрез интервюта и специално записаните от тях миксове. От създаването си до днес радиото е натрупало музикален архив от миксове с обща продължителност над 5700 часа.

На 19 Март EILO.org ще отпразнува своя трети рожден ден с грандиозно парти в Парти център „4 КМ”. Специален гост ще бъде Джонатан Тесей – Kintar (Sudam), който има свои радиопредавания във “Frisky Radio” (САЩ), “DanceRadio” (Гърция), а вече и в EILO.org. Той ще долети от далечна Аржентина, за да омагьоса публиката с новаторския си и мистичен стил на миксиране, открояващ се с неповторимо етно-звучене. Едно от неговите вдъхновения е българската народна музика, която често намира място в сетовете му. Партито ще бъде открито с микс от резидента на клуб „Мания”, D. Denchev, един от най-прогресивните български диджеи в момента, последвано от хипнотичен лайв на Kliment, известен с невероятните си изпълнения на живо. Финалът е оставен за двучасовия разтърсващ сет на break – човека, който стои зад проекта EILO.org.

Специално за събитието в Парти центъра ще бъде инсталирана една от най-добрите озвучителни системи – Funktion-One, използвана от световни имена като Massive Attack, Chemical Brothers, Moloko, Underworld, Jamiroquai и др.

Продажбата на билети започва на 8 февруари 2010 г. в мрежата на Eventim.bg. Цената на един билет е 15 лв, а в деня на партито – 20 лв.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »