Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

МИЛЕНА, КИРИЛ И ТОДОР РАЗКРИВАТ ИСТИНАТА ЗА СЕБЕ СИ ВСЯКА ДЕЛНИЧНА СУТРИН В ЕФИРА НА РАДИО ВИТОША

Две нови рубрики на „Тройка на Разсъмване“ дават възможност на слушателите да научат цялата истина за водещите на любимото си предаване и да ги предизвикат да докажат, че за тях истината е въпрос на доблест, кураж и съпричастност
От 1-ви февруари водещите на „Тройка на Разсъмване“ се разголват без  задръжки пред своите слушатели в две нови рубрики на сутрешното шоу - „Позицията на Тройка на Разсъмване“ и „Истината за Тройка на Разсъмване“. 

В „Позицията на Тройка на Разсъмване“ всяка сутрин в 7:55 ч. Милена, Кирил и Тодор заявяват ясно и директно личната си позиция по темата на деня. 

А „Истината за Тройка на Разсъмване“ призовава слушателите да питат лично Милена, Кирил и Тодор за всичко, което винаги са искали да знаят за тях. Всяка делнична сутрин в 7:20, 8:20 и 9:20 тримата ще отговарят честно на въпросите на слушателите, зададени на ефирния телефон на Радио Витоша 9 70 1000, с SMS на 1914 или в персоналните им блогове на www.VitoshaOnline.com. 

Без да поставят ограничения и да определят забранени теми за слушателите, Милена, Кирил и Тодор очакват всички въпроси и обещават  безусловна откровеност. Тримата водещи са готови да докажат, че истината е доблест, кураж и съпричастност, каквото беше и мотото на кампанията за 10-ия рожден ден на шоуто.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »