Онлайн Радио
Събота, Март 24, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

ЧАС ПИК с радио ENERGY

Спечели и в задръстването

Задръстванията са един от най-неприятните проблеми в големите градове, още повече, когато се случват през зимата. В тях се губи време, нерви и гориво, но вече дори и тази неудобна ситуация може да се преобрази в забавна благодарение на радио ENERGY. От днес радиото, което пуска най-големите хитове от 90-те, ви предлага начин да направите задръстването приятно преживяване.  

 

На честотите на радио ENERGY в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Видин и Белоградчик, започва поредната игра с много награди – ЧАС ПИК. Необходимите условия за участие в играта са лесни – трябва да сте попаднали в задръстване, което в наши дни е ежедневие, и да слушате радио ENERGY и най-големите хитове от 90-те в ефира. 

 

ЧАС ПИК ще се провежда всеки делник в пиковите часове на деня между 8:00 и 10:00 по време на сутрешното шоу ENERGY Request с Христина и между 16:00 и 19:00 ч. в предаването Drive Time с Крис. Ако сте в задръстване и знаете със сигурност, че и някой ваш приятел е в същото затруднено положение в досадния трафик, обадете се в радио ENERGY на 0888 895 895 и ни кажете името му. От всички записани имена водещият ще съобщи в ефир само едно. Ако вашият познат чуе името си и се обади в радиото, и двамата получавате награда от радио ENERGY!

 

Повече информация за играта ЧАС ПИК – на сайта на радио ENERGY – www.nrj.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »