Онлайн Радио
Понеделник, Март 19, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

МУЗИКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ THE VOICE СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ИНИЦИАТИВАТА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА „АЗ – ТИ – ХАИТИ“

Благотворителният концерт на 8 февруари ще бъде излъчен в ефира на Телевизия The Voice като част от медийната подкрепа на събитието, организирано от фондация „И аз мога“

Фондация „И аз мога“ и нейните приятели организират серия от благотворителни концерти за събиране на средства за бедстващите жители на Хаити. Музикална Телевизия The Voice е медиен партньор на инициативата „Аз – Ти – ХаиТи“.

На 8 февруари (понеделник) от 20:00 ч. Sofia Live Club ще предостави сцената си на Мария Илиева, Криста и Боян, Сантра и Кристо, Любо, Орлин Павлов,  Мишо Шамара, Весела Бонева и група Мастило. Специални участници в събитието са Раул Торес и възпитаници на Националното училище за танцово изкуство.

На концерта ще бъде обявена и банковата сметка, в която при абсолютна прозрачност ще бъдат набирани средства в помощ на пострадалите.

Събраната сума ще бъде предоставена на Haiti Aid Network – местна хаитянска организация, която подпомага жертвите на трагедията.

Музикална Телевизия The Voice ще популяризира идеята като излъчи благотворителния концерт на 13 февруари, събота, и ще прикани своите зрители да станат съпричастни на милионите бедстващи хаитяни. 

Още за инициативата „Аз – Ти – ХаиТи“:

Пълната отчетност на събраните средствата ще има на сайта на I Can Too – www.ICanToo.eu, където ще бъде публикуван банков документ от паричния превод за организацията Haiti Aid Network.

Банкова сметка:

И АЗ МОГА
Юробанк И ЕФ ДЖИ България

IBAN: BG58BPBI79421080910103

BIC: BPBIBGSF 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »