Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Тази седмица по БГ РАДИО

Акцентите на BG радио 

Цяла седмица по БГ РАДИО в предаването На път за вкъщи с Гери гостува Емил Кошлуков, който с характерното си чувство за хумор ще сподели различни, изпитани начини за съблазняване на жени в ... Пазарджик. Все пак разговорът му с Гери ще придобие и сериозна нотка, когато ще разкаже за новия начин, по който вижда света сега, когато политиката вече не е част от живота му.   

 

Във вторник в предаването Стартер гостува една истинска легенда на българското радио - Божана Димитрова. Известната журналистка дълго време е водещ в Българското национално радио, като най-голяма популярност добива с предаването “Разговор с вас”. В компанията на Симо и Богдана, Божана Димитрова ще сподели мнението си за БГ РАДИО, както и интересни истории от дългогодишния си опит пред микрофона.      

 

Отново в Стартер слушателите ще чуят интервю с актрисата Ернестина Шинова, която ще обясни кой претаква зелето по-добре – мъжете или жените. 

 

Любопитните истории около БГ РАДИО се случват и не само в ефир. В неделя Гери заведе щастливата слушателка Албена Игнатова на Facefood Facebook Party в пицарията на любимия готвач на БГ РАДИОЛео! В ефир тя успя да отговори правилно, че Анкона е родният град на чаровния италианец и така си спечели възможността да присъства на ежегодния пица пир, където освен със самия Лео и Гери Турийска, се запозна и с Мишо Шамара и Теди Кацарова – ВИП гости на партито. 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »