Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 1, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Супер концерт : 4 години Танга Мега Рок на живо

EР МАЛЪК + INSMOUTH + ODD CREW – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!
EР МАЛЪК + INSMOUTH + ODD CREW – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!

Супер концертът за четвъртия рожден ден на радио Тангра Мега Рок ще бъде на 24 март 2010 в зала ‘Универсиада’.
На сцената ще вилнеят EР МАЛЪК, INSMOUTH, ODD CREW, а четвъртата група, която ще участва в шоуто ще бъде избрана от слушателите на радиото. Очаквайте подробности за тази акция!

4 години Танга Мега Рок на живо с групи от 4 поколения в българския рок!

Билетите тръгват в продажба от днес, 6 януари (сряда) и са със следните ценови категории:

22 лв – първите 200;
27 лв – до 1 март;
33 лв – от 1 до 23 март;
40 лв – в деня на концерта.

КАСИ: системите на Ticketsream.bg и Eventim.bg, в магазини О.Ч.З., На тъмно, Пикадили, Booktrading, Клуб Строежа, M-tel, Office 1 Superstore, Дюкян Меломан, Germanos, Plesio, Вестн. група България

Легендарните ЕР МАЛЪК, ще излязат на сцена едва за втори път през последните 13 години. Ще имаме невероятната възможност да видим на живо парчета като 'Кръстопът', 'Скоропоговорка', 'Градът', 'Автобиография' и всички останали! За новия сцeничен удар на една от най-съществените групи в българската музикална история, специално от Англия ще долети техният знаменит барабатист Орлин Радински – Линча.

INSMOUTH - най-влиятелната кросоувър група в историята на България! Преди да излязат в нерегламентирана почивка през есента на 2003-та, за период от 5 години те се превърнаха в истински култ за българските ъндърграунд фенове. Бандата се събира в оригиналния си състав, за да ни представи хитове като ‘Shakalakamuthafaka’, ‘Despair’, ‘Sexulted’, ‘Freak’ и всички останали.

ODD CREW е българската група, за която днес феновете у нас говорят най-много! Шоуто в зала ‘Универсиада’ на 24 март (на практика) ще бъде за тях първото излизане на ГОЛЯМА СЦЕНА в София. По този повод, за да се концентрира в този супер концерт, бандата ще преустанови временно клубните си участия в страната и последното ще бъде в началото на февруари.

Идеята на екипа на радио Тангра Мега Рок е да отбележи 4-тия рожден ден с един подчертано БЪЛГАРСКИ КОНЦЕРТ, в който ясно ще доминират по-твърдите ноти.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »