Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

20-годишната Моника е блондинката, която слушателите на PRO FM ще съблекат този Петък на честота 101.1 MHz

Моника Добринова от София е русата дама, която слушателите на радио PRO FM ще се опитат да „разголят” този петък, 11 декември, в „Съблечи блондинката”
Моника Добринова от София е русата дама, която слушателите на радио PRO FM ще се опитат да „разголят” този петък, 11 декември, в „Съблечи блондинката”. Русото изкушение се занимава с мода, като същевременно е и студент в специалност „Застраховане, финанси и счетоводство”. 

Всеки слушател, който има желание да спечели 1000лв. и да влезе в историята като човека, успял да съблече блондинка в ефир, може да се обади на  телефона в студиото 02/4399438 по време на „Шоуто на Стан” в часовете между 10:00 и 12:00. Освен удоволствието да чуе гласа на прекрасната Моника, да размени няколко думи със Стан и Робърт Янакиев (водещ на предаването „Надхитри блондинките” по PRO.BG), слушателят ще може да провери своите знания и да спечели паричната награда.

За „улеснение” на слушателите всеки ден до края на седмицата водещите на PRO FM ще задават въпросите, които най-вероятно ще се паднат в петък. Играта на Моника Добринова може да се слуша на живо на 101.1 MHz в София, а сайтът на радиото - www.profm.bg ще излъчва отново на живо всичко, което се случва в студиото. Докъде ще се съблече Моника, ще се изравни ли резултатът между блондинки и слушатели зависи единствено от феновете и приятели на PRO FM.   

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »