Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

„Тройка на разсъмване“ започва 10-дневен маратор по повод 10-годишния юбилей

Гала, Ники Кънчев, Милен Цветков, Румен Луканов, Мон Дьо, Дим Дуков и други знаменитости, фенове и приятели ще гостуват на Милена, Тодор и Кирил в студиото на Радио Витоша
Най-слушаното сутрешно радиошоу в ефира на България „Тройка на разсъмване“ по Радио Витоша навършва 10 години в началото на декември, а кулминацията ще е „бялото парти“ на 3-ти декември в клуб Ялта.

Милена, Кирил и Тодор започват уникален маратон от 23-ти ноември в рамките на 10 дни преди събитието. В студиото на Радио Витоша тримата водещи ще посрещат всяка сутрин любими слушатели, гости, печеливши от игрите на шоуто и известни личности-фенове на предаването. Измежду VIP-приятелите на ранобудната Тройка са ТВ-чаровницата Гала, „Г-н Стани Богат“ Ники Кънчев, както и любителят на сделките Румен Луканов. Рождениците ще бъдат лично поздравени и от друг ранобудник – журналиста Милен Цветков. Светският хроникьор Мон Дьо, стартирал телевизионната си кариера заедно с „Тройка на разсъмване“ в ТВ-варианта на шоуто, ще направи „приятелски разрез“ на своите бивши колеги, а отколешният почитател на тримата Дим Дуков е подготвил специална изненада за тях, която ще им поднесе при гостуването си в студиото на Радио Витоша.

Специална награда ще има за дългогодишните и най-активни участници във форума на Тройката  в уебсайта на радиостанцията www.radiovitosha.com. Спечелилият я ще пристигне в столицата на разноски на „Тройка на разсъмване“, ще участва в предаването на 3-ти декември и ще се забалява на партито на рождениците в Клуб „Ялта“ вечерта. На следващата сутрин, 4-ти декември, „Тройка на разсъмване“ ще излъчва наживо от заведението. Между 6 и 10 часа в този ден първите 100 фенове на Милена, Тодор и Кирил ще могат да получат автографи от любимците си върху плакат, разпространяван с броя на списание Хай Клуб от празничната дата, да изпият чаша кафе в тяхната компания и да усетят магията на създаване на най-успешното сутрешно радиошоу.
Радио Витоша ще добави към подаръците и 10-дневна „бяла“ ваканция за двама в Банско.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »