Онлайн Радио
Четвъртък, Март 23, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Нова игра започва в ефира на радио N-JOY

От 2 декември слушателите на радио N-JOY ще имат страхотната възможност да спечелят всеки ден по един билет за шоуто на легендарният вокал на UB 40 Али Кембъл, който ще изнесе своя първи концерт у нас на 20 декември, в зала 1 на НДК, по покана на Болкън Ентъртейнмънт и радио N-JOY
От 2 декември слушателите на радио N-JOY ще имат страхотната възможност да спечелят всеки ден по един билет за шоуто на легендарният вокал на UB 40 Али Кембъл, който ще изнесе своя първи концерт у нас на 20 декември, в зала 1 на НДК, по покана на Болкън Ентъртейнмънт и радио N-JOY. Единственото нещо, което трябва да направите е да ни изпратите мейл със заглавието на любимата ви песен на UB 40. Изпращайте вашите предпочитания на ub40@njoybg.com, до 15.30 часа, от понеделник до петък. Наградата ще бъде теглена всеки делничен ден в 16 часа, в шоуто на Деси.

Едва ли има човек в България, който да не знае наизуст хитовете в изпълнение на UB40 със специфичния вокал на Али Кембъл като „Red Red Wine” и „I Got You Babe”. Фронтменът на реге любимците ни UB40 е издал заедно с групата 18 студийни албума, с реализирани продажби от над 70 милиона копия по целия свят и над 40 сингъла в ТОП 40 на Острова, плюс още три солови албума. Али Кембъл има награда Ivor Novello за международни постижения, а през 2007 заедно с UB40 беше номиниран за „Грами” в категорията най-добър реге албум.

През 2009 Али Кембъл е готов с третия си солов албум Flying High. Той и бандата му не спират да свирят на живо по целия свят, включително с дати в Русия, Африка, с турнета в Австралия, Нова Зеландия и в Обединеното кралство.

Сега предстои и България!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »