Онлайн Радио
Петък, Декември 1, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Екскурзия до Париж от голямата надпревара “Пътувай със стил” на радиата: Z-Rock , N-JOY и Рено Флуенс

Петдневна екскурзия до Париж с любим човек, празнична новогодишна нощ и разходка по Сена, романтика, светлини, шампанско, любов – един живот в розово, всичко това спечели младата слушателка на радио N-JOY – Велислава Илинова, от Русе
Петдневна екскурзия до Париж с любим човек, празнична новогодишна нощ и разходка по Сена, романтика, светлини, шампанско, любов – един живот в розово, всичко това спечели младата слушателка на радио N-JOY – Велислава Илинова, от Русе. Тя участва в играта “Пътувай със стил”, една съвместна продукция на Рено Флуенс, Рок радиото на България – Z-Rock и най-голямата музикална радиостанция на България – радио N-JOY.

В продължение на три седмици, на специално изработени за играта сайтовете на двете радиа, се задаваха въпроси, свързани с характеристиките на стилния Рено Флуенс. 15 000 слушатели от двете радиостанции се регистрираха и участваха в играта, която всяка седмица награждаваше по трима слушатели с дигитални фоторамки и очакваха да имат късмета за Голямата награда – петдневна новогодишна екскурзия до Париж. 

В късния следобед на последния ноемврийски ден в шоуто на Деси, от радио N-JOY и шоуто на Краси Москов, от Z-Rock научихме освен името на щастливката от Русе – Велислава Илинова, която започва да стяга багажа за най-красивия европейски град, но и имената на последните трима спечелили дигитални фоторамки за своите спомени - това са: Ирена Ангелова, Елка Хадживълчева и Магдалена Дупаринова.

RENAULT FLUENCE: ПЪТУВАЙ СЪС СТИЛ

През зимата на 2009 година Renault обогатява гамата си с нов елегантен седан: FLUENCE.
Renault Fluence е създаден с цел да е най-атрактивният автомобил в своя клас: моделът се отличава с индивидуален и спортен дизайн, високо ниво на комфорт за пътниците, както и множество технологични решения. Fluence е предназначен за клиенти, които държат на впечатлението, което създават.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »