Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Блондинка съвсем гола в студиото на PRO FM

Слушателят Николина Какърова успя да съблече дамата в ефир и с това спечели 1000 лева
Елена Боршукова беше първата блондинка в играта „Съблечи блондинката”, която този петък в „Шоуто на Стан” се изправи срещу слушателите на PRO FM. Ели задаваше въпроси от предаването „Надхитри блондинките”, което се излъчва по PRO.BG всяка събота от 19:45 часа.
На всеки верен отговор на слушател тя сваляше по една дреха. В 11:55 часа, 5 минути преди приключване на играта, Ели беше останала само по бикини. Въпросът, който я остави по слушалки беше: „Каква е основната алкохолна съставка в коктейла Sex on the beach”. На него отговори правилно слушателката Николина Какърова, която освен че успя да съблече блондинката, успя и да спечели наградата от 1000 лева.
През цялото време играта на Елена Боршукова беше излъчвана на живо на сайта на радиото – www.profm.bg.

Елена е на 22 години от София. В момента е студентка, трети курс, специалност бизнес администрация в „Нов български университет”. Работи като модел от 2 години. За себе си казва, че е фенка на високите скорости, приема участието си в тази игра като поредното предизвикателство и е сигурна, че много ще се забавлява.

Следващият петък в студиото на PRO FM ще бъде поредната блондинка, която ще се престраши да се изправи срещу слушателите на радиото. През цялата следваща седмица, водещите ще задават въпросите, които могат да се паднат в петък. Слушателят дал най-много верни отговори през седмицата, ще има възможността да присъства на живо в студиото по време на „Съблечи блондинката”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »